Over Ons: Leap en Gilde-BTBel mij terug

Leap. The Innovation Agency

Leap Logo


Hét kenmerk van succesvolle technologie- bedrijven: dat ze niet alleen als eerste inspelen op veranderingen in hun omgeving, maar dat ze door hun innovatiekracht ook in staat zijn om die omgeving zelf te veranderen.

Hét kenmerk van innovatie: dat het duur is. En risicovol. Maar zeker ook belangrijk: vandaar dat overheden innovatie subsidiëren. Om innovatie te stimuleren en stevig op de kaart te zetten. En te houden.  

Meer over Leap?

Hét kenmerk van innovatieve bedrijven: dat ze maar al te vaak te weinig kennis, tijd en mensen in huis hebben om optimaal te profiteren van subsidieregelingen. Met als gevolg dat hun innovatiekracht in het bijzonder en daarmee hun bedrijf in brede zin niet tot volle bloei komt.

Hét kenmerk van Leap: dat het als geen ander onderkent dat succesvolle innovatie staat of valt bij strategische inbedding in de bedrijfsfilosofie en in de bedrijfsprocessen. Want alleen dan wordt innovatie innovatiekracht. Alleen dan ontstaat er een cultuur waarin innovatie geen momentopname, geen waan van de dag is, maar juist de structureel drijvende kracht wordt van het bedrijf.

Dat alles heeft Leap sinds 2007 gemaakt tot wat het nu is: dé autoriteit in alle opzichten op het gebied van subsidieadvies. De autoriteit ook die schatten aan expertise en ervaring op dat terrein direct koppelt aan passie voor innovatie en technologie.

Gilde-BT. Software die werkt!  


Gilde-BT is één van de toonaangevende organisaties in Nederland op het gebied van opleiden, softwaresysteemontwikkeling en outsourcing van front- en backofficediensten. Deze 3 productgroepen vormen het geheel van de Gilde-BT activiteiten.

Gilde-BT is al 14 jaar actief in de softwareontwikkelingsmarkt en heeft daardoor een zeer hoge mate van kennis en inzicht in ontwikkeling, beheer en sturing van (opleidings-)processen en subsidiebeheer. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en leveren een hoge mate van security. Hierdoor mogen wij software ontwikkelen en implementeren bij grote Nederlandse bedrijven en vele branche-organisaties. 

Meer over Gilde-BT Software?

Enkele zaken waar we trots op zijn:

  • Al onze software is volledig web-based.

  • Wij bieden 100% implementatiegarantie.

  • Onze portals kenmerken zich op het gebied van gebruiksgemak.

  • In onze systemen beheren we meer dan 1 miljoen users.

  • Wij hebben de volledige top 3 van de uitzendbranche als klant.

  • Onze privacy en security voldoet aan de nieuwe Europese veiligheidsnormen.

  • Maandelijks versturen onze systemenmeer dan 50.000 mails.

  • Wij wisselen continu gegevens uit met dan 25 verschillende pakketten zoals Exact, SAP, Dynamics, Twinfield, Afas, Raet, etc.

  • Via onze portals wordt voor zo'n 90 miljoen aan subsidie verantwoord.